Arama
En son konular
En iyi yollayıcılar
kızıldeli | ||||
sonyilmaz | ||||
FATOŞ | ||||
tokatlı önder | ||||
barkeles | ||||
bilgen_yilmaz | ||||
Admin | ||||
huseyinkeles | ||||
banukeles |
Istatistikler
Toplam 42 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: şanssız
Kullanıcılarımız toplam 283 mesaj attılar bunda 213 konu
abi hırsızı yakalad
1 sayfadaki 1 sayfası
abi hırsızı yakalad
hırsız bi plan yapıyor ve evin antenini bozuyor evin beyi anteni yapmak için çatıya çıkıyor olmuyor yapamıyor
ertesi gün hırsız geliyor abla beni abi yolladı tv nizi tamire götürücem der ve plazmayı alıp götürür ..... kocası gelince çalındığı anlaşılır...
ertesi gün tv yi gelip alan hırsız evin önünde beklemektedir bunu ...gören evin hanımı hemen kocasına söyler kocası eline sopayı alır ve aşşa inip hırsızı kovalamaya başlar
aradan 10 dk geçer evin kapısı çalınır ve hırsızın arkadaşı olan diğer hırsız evin hanımına abla abi hırsızı yakaladı cüzdanı evde kalmış kimliği ve cüzdanı istiyor diyor ve onlarıda alıp kayıplara karışıyor
ertesi gün hırsız geliyor abla beni abi yolladı tv nizi tamire götürücem der ve plazmayı alıp götürür ..... kocası gelince çalındığı anlaşılır...
ertesi gün tv yi gelip alan hırsız evin önünde beklemektedir bunu ...gören evin hanımı hemen kocasına söyler kocası eline sopayı alır ve aşşa inip hırsızı kovalamaya başlar
aradan 10 dk geçer evin kapısı çalınır ve hırsızın arkadaşı olan diğer hırsız evin hanımına abla abi hırsızı yakaladı cüzdanı evde kalmış kimliği ve cüzdanı istiyor diyor ve onlarıda alıp kayıplara karışıyor
kızıldeli- Mesaj Sayısı : 100
1 sayfadaki 1 sayfası