ZİLE BELPINAR KÖYÜ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» iki tüneliniz olur
Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 12:10 tarafından kızıldeli

» ŞEREFSİZ BİLET ALMIYOR Kİ.......
Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 12:07 tarafından kızıldeli

» normal bir insan
Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 12:04 tarafından kızıldeli

» Bagcikli midur?
Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 12:03 tarafından kızıldeli

» abi hırsızı yakalad
Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 12:01 tarafından kızıldeli

» Aptallar değil
Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 12:00 tarafından kızıldeli

» geveze
Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 11:59 tarafından kızıldeli

» süpriz oynadum olum
Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 11:58 tarafından kızıldeli

» Eyvah havada kalduk.
Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 11:57 tarafından kızıldeli

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Istatistikler
Toplam 42 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: şanssız

Kullanıcılarımız toplam 283 mesaj attılar bunda 213 konu

Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!!

Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!! Empty Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!!

Mesaj tarafından kızıldeli Çarş. 28 Tem. 2010, 17:43

Olay bir üniversitede profesör ve bir öğrenci arasında geçer. Öğrenci yemekhanede boş yer bulamadığı... için profesörün yanına oturur.Profesör bu durumu kabullenemez ve çocuğa;- Öküzlerle kuşlar bir arada oturamaz, der.Öğrenci hiç bozuntuya vermeden;-O zaman ben uçayım, diye kalkar.Profesör durumu içine sindiremeyince öğr...encinin sınavından kalması için elinden geleni yapar. Fakat öğrenci soruları eksiksiz cevaplandırır.Bunu üzerine profesör;- Sana bir soru sorucam, der.- Yolda karşına iki kese çıktı birinde akıl diğerinde para var. hangisini alırdın? der.Öğrenci;- Parayı alırdım.Deyince profesör;-Ben aklı alırdım, der .Öğrenci karşılık verir;- Dogaldır insan neye ihtiyacı olursa onu alır.Çıldırmak üzere olan profesör öğrencinin sınav kağıdına büyük harflerle "ÖKÜZ" yazar. öğrenciye verir.Odadan çıkan öğrenci bir kaç dakka sonra gelip seslenir;- Hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!!

kızıldeli